Értesítés

Please be advised that due to the large number of orders, the delivery time is extended in the worst cases to 14 business days. We will keep you updated on all orders that will be processed longer. Purchase of non-foiled enclosures can help speed up the order, so if possible, please kindly include this in the comment box when finalizing your order.

A cégről

Iso

A Kradex már létrehozásakor is nagy jelentőséget tulajdonított nem csak a termékek, de az ügyfélszolgálat fejlesztésének és magas minőségének is.

Ezen törekvések megkoronázásaként 2016-ban megkaptuk az ISO 9001 Tanúsítványt. Cégünk folyamatai és eljárásai megfelelnek a legmagasabb szintű előírásoknak. Mindennapi munkánk kulcseleme az ügyfelek igényeinek teljesítése és az ügyfelek elégedettsége.

Minden alkalmazottunk pozíciótól függetlenül arra törekszik, hogy a vállalat további fejlesztését az ügyfelek elégedettségének szintje alapján végezze. A gépállomány korszerűsítésébe történő beruházások, a környezetvédelemmel és a folyamatos folyamatoptimalizálással kapcsolatos szempontok figyelembevétele is a magas színvonalú szolgáltatásaink egyik kulcseleme. A megfelelő információáramlás is fontos számunkra nemcsak a belső struktúrákánkat illetően, de az ügyfelekre vonatkozóan is.