Értesítés

Due to the constantly growing number of retail orders for single enclosures, which customers duplicate every few days, from 01/08/2021 we are forced to introduce a handling fee of PLN 30.75 gross (PLN 25.00 net) for orders with a value below PLN 250 net (PLN 307.5 gross). Please think over your purchasing needs and, if possible, combine them into one order. The purpose of this decision is to shorten the lead time for all orders.

The fee is valid until further notice and applies only to product orders . Our services contracts are not covered by it.

Please be advised that due to the large number of orders, the delivery time is extended in the worst cases to 14 business days. We will keep you updated on all orders that will be processed longer. Purchase of non-foiled enclosures can help speed up the order, so if possible, please kindly include this in the comment box when finalizing your order.

Társadalmi kezdeményezések

Kradex az elektronikai ipar fejlesztése és a társadalmi tevékenységek támogatása érdekében

Gyártóként jól értjük, milyen fontos a piaci fejlődéshez való hozzájárulás. Munkánk során és a mindennapi életben is szembesülünk a modern világ kihívásaival. Azt is tudjuk, hogy milyen akadályokkal kell szembenéznie a fiataloknak, amikor szakmai utat jelölnek ki jövőképükben.


Nagyra értékeljük az elkötelezettséget és erőfeszítést, amellyel a fiatal generáció olyan ismereteket és tapasztalatokat szerezhet, amelyek véleményünk szerint a jövőben megtérülnek, és az egész iparág számára hasznosak lesznek. Tisztában vagyunk azzal, hogy ehhez sok munkára van szükség, és érdemes támogatni azokat, akik a különböző hátrányok ellenére megpróbálják elérni céljaikat.


Annak érdekében, hogy támogassuk ezeket a törekvéseket, csatlakozunk az egyetemek, a középiskolák, a versenyszervezők, valamint az elektronika szerelmesei és rajongói által szervezett különféle kezdeményezésekhez.

Elvic - egy személyes elektromos jármű

Az Elvic egy személyes elektromos jármű megalkotói, azaz a Lublini Műszaki Egyetem Villamosmérnöki és Számítástechnikai Karának és Gépészmérnöki Karának hallgatói támogatást kértek tőlünk. Burkolatainkat projektjük megerősítése céljából már megkapták, nincs is más hátra, várjuk a londoni Shell Eco Marathon 2017 bemutató eredményeit.

Tudj meg többet
Elvic - egy személyes elektromos jármű

Orion Projekt

Az Orion Projekt egy marsjáró tervezete, amelyet a Lublini Műszaki Egyetem hallgatói fejlesztettek ki. Szívesen segítettünk nekik, a prototípus megépítéséhez a mi burkolatainkat használták. A projektet a Microchip Tudományos Kör keretein belül hajtották végre, amely szervezetileg a Lublini Műszaki Egyetem Villamosmérnöki és Számítástechnikai Karának Elektronikai és Informatikai Intézete alá tartozik. A tervezők nagy elkötelezettségének köszönhetően a marsjáró részt vett az European Rover Challenge marsjáró versenyen, és 2015-ben a 20. hely körül végzett.

Tudj meg többet
Orion Projekt

Iskolatámogatás

2017 decemberében átadtuk a Gorzów Wielkopolski Villamossági Iskoláknak burkolatcsomagjainkat, amelyek gyakorlati óráikon jó szolgálatot tesznek. A diákok oktatásának és gyakorlati tudásának fejlesztése társadalmi kezdeményezéseink egyik fő célja.

Tudj meg többet
Iskolatámogatás

Támogatjuk a Sterowanie24-et

Közel 3 éve támogatjuk a Sterowanie24 ipari csapatának munkáját. Burkolataink többek között internetes felhasználók által vezérelt karácsonyi jászol és távirányítású WiFi-jármű fejlesztését segítették elő.

Tudj meg többet
Támogatjuk a Sterowanie24-et
Jelentkezési lap

Csak a kiválasztott projekteket támogatjuk.