Értesítés

Társadalmi kezdeményezések

Kradex az elektronikai ipar fejlesztése és a társadalmi tevékenységek támogatása érdekében

Gyártóként jól értjük, milyen fontos a piaci fejlődéshez való hozzájárulás. Munkánk során és a mindennapi életben is szembesülünk a modern világ kihívásaival. Azt is tudjuk, hogy milyen akadályokkal kell szembenéznie a fiataloknak, amikor szakmai utat jelölnek ki jövőképükben.


Nagyra értékeljük az elkötelezettséget és erőfeszítést, amellyel a fiatal generáció olyan ismereteket és tapasztalatokat szerezhet, amelyek véleményünk szerint a jövőben megtérülnek, és az egész iparág számára hasznosak lesznek. Tisztában vagyunk azzal, hogy ehhez sok munkára van szükség, és érdemes támogatni azokat, akik a különböző hátrányok ellenére megpróbálják elérni céljaikat.


Annak érdekében, hogy támogassuk ezeket a törekvéseket, csatlakozunk az egyetemek, a középiskolák, a versenyszervezők, valamint az elektronika szerelmesei és rajongói által szervezett különféle kezdeményezésekhez.

Elvic - egy személyes elektromos jármű

Az Elvic egy személyes elektromos jármű megalkotói, azaz a Lublini Műszaki Egyetem Villamosmérnöki és Számítástechnikai Karának és Gépészmérnöki Karának hallgatói támogatást kértek tőlünk. Burkolatainkat projektjük megerősítése céljából már megkapták, nincs is más hátra, várjuk a londoni Shell Eco Marathon 2017 bemutató eredményeit.

Tudj meg többet
Elvic - egy személyes elektromos jármű

Orion Projekt

Az Orion Projekt egy marsjáró tervezete, amelyet a Lublini Műszaki Egyetem hallgatói fejlesztettek ki. Szívesen segítettünk nekik, a prototípus megépítéséhez a mi burkolatainkat használták. A projektet a Microchip Tudományos Kör keretein belül hajtották végre, amely szervezetileg a Lublini Műszaki Egyetem Villamosmérnöki és Számítástechnikai Karának Elektronikai és Informatikai Intézete alá tartozik. A tervezők nagy elkötelezettségének köszönhetően a marsjáró részt vett az European Rover Challenge marsjáró versenyen, és 2015-ben a 20. hely körül végzett.

Tudj meg többet
Orion Projekt

Iskolatámogatás

2017 decemberében átadtuk a Gorzów Wielkopolski Villamossági Iskoláknak burkolatcsomagjainkat, amelyek gyakorlati óráikon jó szolgálatot tesznek. A diákok oktatásának és gyakorlati tudásának fejlesztése társadalmi kezdeményezéseink egyik fő célja.

Tudj meg többet
Iskolatámogatás

Támogatjuk a Sterowanie24-et

Közel 3 éve támogatjuk a Sterowanie24 ipari csapatának munkáját. Burkolataink többek között internetes felhasználók által vezérelt karácsonyi jászol és távirányítású WiFi-jármű fejlesztését segítették elő.

Tudj meg többet
Támogatjuk a Sterowanie24-et
Jelentkezési lap

Csak a kiválasztott projekteket támogatjuk.