Értesítés

A cégről

Együttműködés

Cégünk értékesítési stratégiájának nagyon fontos eleme az ügyfélkör bővítésére irányuló folyamatos munka.
Tevékenységünk hazai és külföldi ügyfeleinkre egyaránt kiterjed.

Különösen nyitottak vagyunk olyan új projektekkel kapcsolatos együttműködésre, amelyek egy teljesen új burkolat létrehozásában teljesednek ki. Különleges feltételeket hoztunk létre gyártók számára, amelyek elősegítik a projektet hatékony kivitelezését.

Töltsd le a gyártóknak szánt mappát

Támogatjuk a forgalmazókat is a szükséges anyagok és különleges feltételeket biztosításával. Segítünk termékeink értékesítési céljainak elérésében is.

Töltsd le a forgalmazóknak szánt mappát

Hogyan dolgozunk

Munkánk során a legfontosabb, hogy megértsük ügyfeleink igényeit. Hisszük, hogy ez a jó, a megbízható és a hatékony együttműködés legfontosabb kiindulópontja.

Az irodánk folyamatos ügyfélszolgálatot biztosít, így az ügyfelek folyamatos támogatásban részesülnek és gyorsan a megfelelő osztályra kerülnek átirányításra. Termékeinkhez műszaki támogatást is kínálunk.

Tudjuk, mennyire értékes az ügyfeleink ideje, ezért speciális megállapodásokat igénylő professzionális beszélgetések lefolytatásához házhoz menő értékesítési képviselőnk is elősegíti a kommunikációt. Magas szintű kereskedelmi és tervezési támogatás szükségessége esetén értékesítési igazgatónk is segítséget nyújt.

Ezeket a tevékenységeket marketingrészlegünk is megerősíti, amelynek egyébként egyik fő célja a termékek promotálása.

A katalógusban szereplő legtöbb burkolat azonnal elérhető. Nagyobb burkolatok esetén a várakozási idő 10 munkanapba is telhet. A meghosszabbított határidők akkor is alkalmazandók, ha az ügyfél fóliacsomagolású burkolatokat szeretne vásárolni.

Tekintsd meg katalógusajánlatunkat

Az átlagos szállítási idő 10 és 15 munkanap között van.

Tekintsd meg katalógusajánlatunkat

Az ügyfél által biztosított új projekt befejezésének színvonalától függően a forma kifejlesztésének és előállításának folyamata több hónapot is igénybe vehet. A kész burkolat legyártása általában körülbelül 10 munkanapot vesz igénybe.

Tekintsd meg katalógusajánlatunkat

Új megrendelések esetén az átfutási idő, azaz a dokumentáció és a prototípus elkészítése 3 és 5 nap között van. Az elfogadás után 7-10 munkanapot vesz igénybe az összes tétel legyártása.

Tekintsd meg katalógusajánlatunkat

A fent megadott munkaidők csak hozzávetőlegesek, nem kötelező érvényűek. Minden projekt kivitelezése számos tényezőtől függ, például a rendelés összetettségétől, de ettől független és előre nem látható tényezőktől is.

Legfontosabb alapelveink

  • a megbízások és megrendelések időben történő teljesítése
  • a fiatal generáció ismeretek megszerzésében történő támogatása és az elektronika fejlesztésének elősegítése
  • megbízhatóság
  • a panaszok gyors és megbízható elbírálása
  • gyors válasz az ügyfelek kérdéseire
  • ügyfeleink és az egész piac igényeinek kielégítése
  • szakértő hozzáállás