Értesítés

Please be advised that due to the large number of orders, the delivery time is extended in the worst cases to 14 business days. We will keep you updated on all orders that will be processed longer. Purchase of non-foiled enclosures can help speed up the order, so if possible, please kindly include this in the comment box when finalizing your order.

Karrier

Egy vállalatot az emberek teszik ki, nekik köszönhető, hogy az épületekben, a gyárban és az irodákban a közös erőfeszítések közös sikerré válnak.

Csatlakozz hozzánk

Felvételi folyamat

  • A benyújtott pályázatokat elemezzük az adott pozíció igényei és szükségletei szempontjából.
  • Interjúra kerül sor székhelyünkön. Az interjú során jobban megismerjük a jelöltet, és bemutatjuk az adott munkakörhöz kapcsolódó követelményeket is. Az interjú során további teszteket is végzünk a következőket illetően: idegen nyelvek ismerete, egy adott terület megfelelő ismerete, a jelentkező személyisége.
  • A felvétel utolsó szakaszában a kiválasztott jelöltnek bemutatjuk konkrét állásajánlatunkat.

Aktuális munkaajánlatok

Küldd el önéletrajzodat

Ha szeretnél a Kradexnél dolgozni, akkor küldd el az önéletrajtodat az alábbi címre:

rekrutacja@kradex.com.pl

az e-mailbe foglald bele a következőt:
"A személyes adatok általános védelméről szóló, 2016. április 27-i rendeletnek (Lengyel Közlöny, EU L 119., 2016.05.4.) megfelelően beleegyezem a személyes adataim feldolgozásába a jelenlegi és a jövőbeli felvételi eljárás céljából."

A kiválasztottakkal felvesszük a kapcsolatot.